From Pyrlandia

chien de montagne des pyrénées

19.10.2019 - KLUBOVÁ VÝSTAVA KPP (CZ)


rozhodca: Alain Pécoult (F)

60 pyrenejských horských psov


Na českú klubovú výstavu bolo prihlásených 6 našich odchovov a 7 potomkov Mirallesa. Všetci mi urobili obrovskú radosť a som naozaj nesmierne hrdá na našich "Pyrlanďákov" a veľmi vďačná ich majiteľom. Rovnako aj na Mirallesových potomkov, ktorí naozaj perfektne hájili otcove gény s výborným hodnotením a posudkami od pána rozhodcu. 

Veľmi príjemný šok mi urobili naše najčerstvejšie deti a to v netradične naozaj početných triedach šteniat, Foor Coudy a Flori Alisanne z VRHU F, ktorých majitelia naozaj krásne predviedli a svedčí o tom ich úžasné umiestnenie. Ich mama Amie Linelle môže byť právom veľmi hrdá, pretože aj jej dcéra Claire Marie z VRHU C bola absolútne skvelá a vyhrala rovnako veľmi početnú otvorenú triedu s titulom CAC. Naša Amanda mala na výstave rovnako svojich 3 potomkov. Z VRHU E sa v doraste predviedol večne veselý a bláznivý Eneou Roi , ktorý nás všetkých zaskočil naozaj svojou výškou (v 8 mes je 77 cm naozaj nie málo),obdržal od pána rozhodcu obdivuhodné slová chvály s poznámkou že jeho ako jediného psa z výstavy by si zobral domov :D Pre svoj temperament a blbosti v kruhu skončil ako VN 2, ale s naozaj krásnym posudkom. Ďakujem jeho majiteľom, že sa nechali prehovoriť a prišli na svoju prvú pyrenejskú výstavu :) Z VRHU D sa výstavy zúčastnili v otvorenej triede dve Amandine dcéry, jemná, elenegantná  Douce Jolie a radostná, usmiata Deedee Leah. Jolie tentokrát svoju sestru porazila a v otvorenej triede skončila ako Výborná 4. Obe na tejto výstave absolvovali aj posúdenie chovnosti a tým pádom, že už majú za sebou aj povinné RTG, splnili podmienky na uchovnenie a som rada že sa zaradili medzi chovných pyrlanďákov.  Som na všetkých naozaj neskutočne pyšná. 


Miralles mal na výstave celkovo  8 potomkov (včetne s Claire z našej CHS). 

Coudy Babylon Bohemia (CZ) a Dori Rebiesky Gaj (PL) vyhrali svoje triedy , no sme naozaj šťastní a hlavne vďační všetkým majiteľom za to že sa výstavy zúčastnili ♥ a  spokojní s ohodnotením každého z nich ♥   ĎAKUJEME 


oficiálny klubový album s komplet výsledkami nájdete na FB: 

https://www.facebook.com/pg/kppcz/photos/?tab=album&album_id=2551246624922311


výsledky:

Foor Coudy from Pyrlandia (tr.šteniat) - VN 1 (zo 7)
Eneou Roi from Pyrlandia (tr.šteniat) - VN 2 (z 2)
Flori Alissane from Pyrlandia (tr.dorastu) - VN 2 (zo  6)
Claire Marie from Pyrlandia (otvorená tr.) - Výborná 1, CAC (zo 6)
Douce Jolie from Pyrlandia (otvorená tr.) - Výborná 4
Deedee Leah from Pyrlandia (otvorená tr.) - VD
  
potomci MIRALLESA:
Bo Red Sunset (tr. stredná)- Výborný 3 (zo 6)
Dusty Babylon Bohemia (tr. stredná)-VD
Coudy Babylon Bohemia (otvorená tr.) - Výbirný 1, CAC (zo 7)
Gaston z Baldoufa(otvorená tr.) - Výborný 4
Portos Pomniejsze Bóstwa (otvorená tr.) - Výborný
Dori Rebiesky Gaj (tr. mladých) - Výborná 1, CAJC (zo 6)
Diana Rebiesky Gaj (tr. mladých) - VD 4


CZ CLUB SHOW of KPP